• PayPal, Allergan i Amazon estan entre les principals posicions del fons
  • Wall Street va tancar aquest dilluns amb un nou rècord pel Dow Jones, prop dels 22.000 punts
ep jeff bezos fundador damazon
WIKIMEDIA COMMONS

Wall Street, lluny de la inestabilitat que envolta a la Casa Blanca, torna a pujar amb força aquest any. El Dow Jones es revalora un 11% fins a marcar nous rècords a la vora dels 22.000 punts, amb una evolució de la qual precisament presumeix el president, Donald Trump. Entre els fons que millor aprofiten aquesta estirada de la renda variable nord-americana destaca un les principals posicions de la qual són grans tecnològiques i farmacèutiques.

Es tracta de l'Edgewood US Select Growth de la gestora luxemburguesa Duff & Phelps, el millor producte en 2017 amb una rendibilitat del 14% en l'univers de fons cinc estrella de borsa nord-americana registrats en la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El vehicle gestiona 100 milions d'euros, segons les dades de Morningstar, i inverteix amb un estil 'growth', és a dir, comprar empreses amb capacitat de fer créixer les seves xifres.

La seva principal posició, segons la cartera al tancament de juny, és PayPal, la tecnològica que proveeix serveis de pagaments. El seu pes és del 9% entre l'espectre de 22 inversions del fons. La següent més destacada, amb un 8% dels actius, és el grup farmacèutic Reuneixen, mentre que en tercer lloc amb una mica més del 6% se situa el gegant del comerç electrònic Amazon.

Després de l'empresa de Jeff Bezos, i amb un pes similar en la cartera, està la farmacèutica Celgene, per davant de Netflix i de Visa. The Priceline Group, empresa de contractació online de viatges, figura així mateix entre les deu majors posicions, al costat de la xarxa social Facebook i a l'holding especialitzat en robòtica per a serveis mèdics Intuitive Surgical. L'empresa de serveis financers CME Group també es cola entre les majors inversions, sortint-se de la dinàmica de tecnologia i salut.

Noticias relacionadas

contador