ep archivo   sede de ing en la calle genova madrid con el logo de la entidad
ING - Archivo

Sense condicions, ni límit de saldo i amb rendibilitat des del primer euro, ING torna a apujar la remuneració que ofereix a tots els seus clients pel Compte Taronja. Les noves condicions de l'entitat es faran efectives a partir del proper 1 de febrer.

  • 15,23€
  • 0,41%

En concret, la bonificació s'eleva fins al 0,7% TAE per als clients del 'Compte Nòmina' i al 0,5% TAE per als que encara no en disposen.

"Amb aquest anunci fem un pas més en el nostre objectiu d'ajudar els nostres clients a treure rendiment dels seus estalvis des del primer euro amb productes atractius i adaptats a les circumstàncies del mercat", assenyala el director d'inversió i estalvi d'ING, Pablo Porres.

Cal recordar que el novembre de l'any passat ING ja va pujar la remuneració d'aquest producte. En aquesta ocasió, es va situar al 0,3% TAE. També va deixar d'aplicar la comissió de custòdia per a clients sense ingressos recurrents que superessin els 30.000 euros de saldo i va llançar dos dipòsits a termini fix amb una remuneració de 0,6% TAE (12 mesos) i 0,85% (18 mesos).

El banc destaca que a l'últim trimestre del 2022, el volum de contractació del 'Compte Taronja' va créixer un 14% respecte al trimestre anterior. A més, al tancament de l'any passat, el 62% dels clients amb comptes transaccionals ja tenien aquest producte.

Noticias relacionadas

contador