ep archivo   sede de ing en las rozas madrid
ING - Archivo

Canvi en les condicions del Compte Taronja d'ING. En aquest cas, per bé. A partir de l'1 de novembre, tots els clients de l'entitat es poden beneficiar de la pujada de la remuneració d'aquest producte, que passa al 0,30% TAE.

  • 15,17€
  • 1,62%

En concret, fins ara, el Compte Taronja aplicava una remuneració del 0,01% TAE per a clients amb ingressos recurrents. Per a la resta dels clients, la remuneració era del 0% i s'hi aplicava una comissió de custòdia de saldos de 10 euros per a saldos mitjans mensuals superiors a 30.000 euros.

L'entitat ha decidit reajustar les condicions per a tots els clients, i ha augmentat la remuneració d'aquest producte fins al 0,30% TAE. A més a més, deixarà d'aplicar la comissió de custòdia.

ING recorda que al seu catàleg també hi ha un Compte Nòmina sense comissions per a tots aquells clients que tinguin la seva nòmina domiciliada o ingressos recurrents d'almenys 700 euros al mes, i un Compte No Compte, un producte 100% lliure i mòbil, sense compromisos, que no requereix tenir nòmina o ingressos mínims i compta amb targeta virtual gratuïta.

contador