ep oficina de bbva en zurich suiza
BBVA - Archivo

Els clients del programa Adéu Comissions de BBVA hauran de vincular-se més amb l'entitat a partir d'ara, ja que el banc ha posat en marxa aquesta setmana la seva nova política de comissions per la qual obliga els seus usuaris a utilitzar més la targeta de crèdit o complir nous requisits si no volen fer front al pagament d'una comissió que arriba fins als 100 euros a l'any.

  • 10,51€
  • 0,43%

A partir d'ara, per als clients més grans de 29 anys, l'import mínim de la nòmina o ingressos domiciliats puja dels 600 euros que exigia actualment als 800 euros mensuals. També serveix una pensió o prestació per desocupació de 300 euros. A més, les targetes de dèbit deixaran de computar i s'exigeix ​​realitzar al menys set moviments amb la targeta de crèdit o tenir a l'almenys cinc rebuts domiciliats cada quatre mesos. En el cas d'optar per canviar la targeta de dèbit per la de crèdit, cal assenyalar que BBVA no cobrarà interessos per pagar les compres a final de mes.

Mentrestant, els clients amb edats compreses entre els 21 i 25 anys, hauran de disposar d'una targeta de dèbit o crèdit contractada, així com un contracte multicanal amb telèfon mòbil i correu electrònic per a introduir-los des de la web o l'aplicació del banc. Aquells d'entre 26 i 29 anys, a més d'aquestes mateixes condicions, també hauran de realitzar un mínim de set compres en quatre mesos amb targeta de crèdit per no pagar comissions. Això sí, els que estiguin en possessió d'un Compte Jove o siguin menors de 21 anys estan exempts de qualsevol pagament.

Els clients que des d'aquest 15 de desembre no comencin a complir amb aquestes condicions, hauran de fer front a una comissió de manteniment anual de 100 euros: 35 euros per la targeta de dèbit i 43 euros per la de crèdit.

BBVA també canvia la tarifa que s'aplica a les transferències dutes a terme des d'alguna de les seves oficines. A partir d'aquest mes, serà del 0,4%, amb una comissió mínima de 6 euros, per a aquelles que s'abonin a l'endemà. Si la transferència és urgent, el càrrec serà del 0,5%, amb un mínim de 15 euros. Les transferències realitzades des del web del banc, l'aplicació, o els seus caixers seguiran sent gratuïtes en el cas de les d'abonament a l'endemà i continuaran tenint un cost d'1,25 euros les immediates.

A més, l'entitat ja va donar a conèixer fa unes setmanes que a partir d'l'1 de gener de 2021 cobrarà una comissió de 2 euros per retirades d'efectiu en finestreta per un import inferior o igual a 2.000 euros. En aquest cas, l'import serà fix i es carregarà en el compte des del qual es realitzi la disposició, mentre que no cobrarà res en el cas que el client tregui més de 2.000 euros.

Noticias relacionadas

contador