ep las autoridades chinas han implementado una serie de medidas para recompensar a los trabajadores
(XINHUA / XIAO YIJIU) - Archivo

El sector turístic de França ha rebut un fort impacte després del brot de coronavirus, segons el ministre de finances del país. "Tenim menys turistes a França, per descomptat, al voltant del 30%, 40% menys de l'esperat", va dir Bruno Le Maire a Dan Murphy de la CNBC el diumenge passat, durant les Reunions de Ministres de Finances i Governadors del Banc Central del G-20 a Riad, Aràbia Saudita.

"Això és, certament, un impacte important per a l'economia francesa", va dir. El coronavirus va aparèixer per primera vegada a finals de 2019 a la ciutat xinesa de Wuhan, i des de llavors la malaltia ha matat a gairebé 2,500 persones a la Xina.

Enmig de prohibicions de viatjar i ajornaments, la demanda de viatges aeris ha disminuït, la qual cosa ha provocat més de 200,000 cancel·lacions de vols.

França és un dels països més visitats del món. Segons el Ministeri d'Afers exteriors i d'Europa d'aquest país, 89,4 milions de visitants van recórrer França durant el 2018 i el turisme representa gairebé el 8% del seu producte interior brut.

També rep a al voltant de 2.7 milions de turistes xinesos cada any, va dir Le Maire. "No serà el mateix, per descomptat, al 2020".

Noticias relacionadas

contador