coronaviruscbmadrid

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha avalat aquest divendres les restriccions a la mobilitat imposades a la Comunitat de Madrid la setmana passada amb l'objectiu de frenar l'expansió de la Covid-19, segons ha avançat Europa Press.

El suport judicial es produeix després que la Fiscalia en les seves al·legacions hagi considerat "procedent" la ratificació de les mesures "temporals" i "excepcionals" que restringeixen per raons de "salut pública" l'entrada i sortida de persones.

Les restriccions van entrar en vigor dilluns passat, però encara no s'estava multant a aquelles persones que les incomplissin. Ara, amb el vistiplau del Tribunal, la Comunitat de Madrid ja pot començar a multar els infractors.

La decisió de la justícia madrilenya es produeix el mateix dia que la Comunitat de Madrid ha ampliat les zones restringides a 8 territoris més, de manera que ja hi ha 45 àrees confinades.

Les noves àrees afectades per les restriccions són Panaderas (Fuenlabrada), Doctor Trueta, Doctor Trueta (Alcorcón), Miguel Servet (Alcorcón), García Noblejas (Sant Blas), Vicálvaro Artiller (Vicálvaro), Orcasitas (Usera), Rafael Alberto (Puente de Vallecas) i Campo de la Paloma (P. Vallecas). Es tracta d'aquelles que presenten una incidència superior a 1.000 casos de Covid per 100.000 habitants en els últims 14 dies.

Noticias relacionadas

contador