wells fargo hausse

Wells Fargo va registrar un augment del 32% en el benefici del tercer trimestre. El banc diu que aquest resultat es va veure impulsat gràcies al fet que es van atorgar més préstecs personals i per a automòbils, i als avenços al seu pla de reducció de costos.

  • 57,98$
  • 0,69%

Wells Fargo s'ha centrat en recuperar la seva reputació durant els últims dos anys després d'una sèrie d'escàndols, multes i problemes reguladors, especialment al seu negoci de banca de consum, que va afectar considerablement la seva imatge de marca i la seva reputació.

L'entitat està complint amb la seva promesa de retallar milers de milions de costos durant els propers anys. Les despeses no vinculats a interessos durant el tercer trimestre van caure un 4,1%, fins als 13.800 milions de dòlars.

El director financer de Wells Fargo, John Shrewsberry, s'ha compromès a reduir uns 3.000 milions de dòlars en despeses fins a l'any 2020. El banc també té previst reduir la seva xarxa en aproximadament 800 sucursals i retallar fins a un 10% de la plantilla durant els pròxims tres anys.

Els ingressos totals durant el trimestre van superar les estimacions dels analistes, van augmentar un 0,4%, fins a arribar als 22.000 milions de dòlars. Els analistes n’esperaven uns ingressos de 21.900 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador