• La de Satoshi Nakamoto retrocedeix aquest dilluns fins als 9.280 dòlars després que diumenge acariciés màxims de gairebé dos mesos
warren-buffett

Les monedes virtuals continuen sense ser objecte d'admiració de Warren Buffett. L’'Oracle de Ohama' va reiterar aquest dissabte la seva animadversió pel mercat de tokens, el qual aquesta vegada va catalogar com "verí per a rates", durant la junta anual d'accionistes de la companyia que presideix, Berkshire Hathaway.

Un rebuig compartit per la seva tradicional col·laborador, Charlie Mugler, vicepresident de Berkshire i home de confiança de Buffett, que va assegurar que la febre de les monedes virtuals és una "demència" global. Els dos van reiterar la seva desconfiança cap a aquests actius, sense valor propi i basats en l'especulació, que configura un mercat ple de "xarlatans" lluny de convertir-se en inversors legítims. Uns operadors que tracten d'enriquir-se mitjançant una tecnologia que no coneixen, en un exercici que acabarà de mala manera una vegada "desaparegui l'eufòria", va afirmar el multimilionari.

No és la primera vegada que Buffett carrega públicament contra les monedes virtuals. El president de Berkshire Hathaway va declarar el seu complet rebuig cap a la moneda de Satoshi en repetides ocasions, va titllar de neci tothom que s'atreveixi a comprar tokens i va assegurar que tal activitat no pot ser considerada una inversió, l'única motivació de la qual és obtenir diners fàcils.

CAIGUDES EN LES MONEDES VIRTUALS

El preu de la de Satoshi Nakamoto retrocedeix aquest dilluns fins als 9.280 dòlars després que diumenge acariciés màxims de gairebé dos mesos, al voltant dels 10.000 dòlars. Amb tot, el "fort senyal de compra segueix sent per sobre dels 11.600 dòlars", recorda José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía.

L’ethereum i el ripple acumulen una caiguda de més del 6,5%, cadascuna, mentre el bitcoin cash amplia les seves pèrdues a més del 7% aquest dilluns. El vermell s'imposa en els més de 1.600 tokens i monedes digitals, segons CoinMarketCap, i la capitalització total ascendeix a poc més de 431.000 milions de dòlars, allunyada dels 470.000 milions de dòlars d'aquest diumenge, fita també no vista des d'inicis de març.

Noticias relacionadas

contador