buffett larvia

Berkshire Hathaway HomeServices, la filial d'habitatge de Berkshire Hathaway -vehicle inversor del multimilionari Warren Buffett- ha anunciat la seva expansió a Espanya mitjançant un acord amb Larvia, immobiliària espanyola especialitzada en el sector de l'habitatge de luxe. La companyia operarà amb la marca Berkshire Hathaway HomeServices Larvia a partir del pròxim mes de setembre.

Larvia forma part de Petrus Grup Immobiliari, que porta promovent, rehabilitant, comercialitzant i gestionant propietats a Espanya des de 1964.

"Espanya sempre ha estat un objectiu prioritari en la nostra expansió global", ha declarat Gino Blefari, Chairman de Berkshire Hathaway HomeServices. "Es tracta d'un país acollidor, amb un poble increïble, una història i cultura molt riques i un punt estratègic del comerç i turisme global. Per a nosaltres és molt important entrar en aquest mercat de la mà d'una agència sòlida i respectada. Larvia ens connectarà a la regió, atès que Espanya és l'objectiu de molts clients europeus i llatinoamericans", ha afegit.

Larvia és el cinquè membre a unir-se a Berkshire Hathaway HomeServices en els últims 16 mesos, després de *Rubina Real Estigues a Berlín, Kay & *Co a Londres, Maggi Properties a Milà i Gulf Properties a Dubái. Berkshire Hathaway HomeServices és una agència immobiliària amb gairebé 50.000 agents i més de 1.400 oficines. L'empresa ha generat més de 114.500 milions de dòlars en vendes durant 2018.

Noticias relacionadas

contador