ep imagen del 5g standalone de vodafone
VODAFONE
0,70£
  • 0,00£
  • 0,00%

Vodafone va registrar uns ingressos d'11.101 milions durant el primer trimestre del seu exercici fiscal (d'abril a juny de 2021), xifra que suposa un increment del 5,7% enfront del mateix període de l'any passat. Els ingressos per serveis van augmentar un 3,1%, fins als 9.390 milions d'euros.

A Espanya, Vodafone va ingressar 1.030 milions d'euros durant el període, xifra que suposa un increment del 3,8% respecte all mateix període del l'any passat, mentre que els ingressos per servei van arribar als 925 milions d'euros (+0,8%).

La companyia assenyala que els ingressos per servei van créixer un 0,8% al nostre país a causa de la recuperació progressiva dels ingressos per roaming i visitants. També es van beneficiar d'una millor comparació amb l'any anterior a causa de les restriccions per la Covid-19 durant el primer confinament, així com de les iniciatives de suport als clients. No obstant això, aquest creixement es va veure parcialment compensat per la contínua competència de preus.

"Em complau informar que hem tornat a créixer en ingressos per serveis a Europa, així com a l'Àfrica. Aquest creixement ha estat generalitzat en els segments de Consumidors i Empreses, i la gran majoria dels nostres mercats hi han contribuït", ha afirmat Nick Read, director general del grup.

"Això és el resultat del nostre impuls comercial i operatiu construït durant els últims 3 anys com a part de la nostra transformació estratègica. A Europa, l'entorn operatiu i minorista encara no ha tornat a la normalitat, però estem obtenint uns bons resultats en els ingressos per serveis. En el nostre segment d'empreses, estem experimentant un major creixement amb els nostres clients del sector públic i de les empreses, al mateix temps que seguim construint un nou model de negoci", afegeix.

Noticias relacionadas

contador