ep archivo   juan antonio acedo presidente de urbas
SERGIO CUETO - Archivo

Urbas ha anunciat aquest dimecres l'adquisició de CHR, una de les promotores-constructores més grans de Castella i Lleó, amb una cartera de més de 1.000 vivendes en diferents fases de desenvolupament distribuïdes en 23 promocions, amb vendes associades per valor de gairebé 200 milions d'euros. La compra s'ha fet per 9 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  • 0,00€
  • 0,00%

Urbas ha explicat que les seves previsions del pla de negoci –que apuntaven fins al 2024 al lliurament de 3.000 habitatges– es consoliden amb la incorporació del negoci de CHR i fins i tot milloren, elevant-se fins a més de 4.000 els habitatges lliurats fins al 2025.

Amb aquesta operació, la companyia entra al mercat residencial de Castella i Lleó, regió on CHR concentra el 80% del seu portfoli immobiliari. Gran part del portfolio és a la província de Valladolid. A Castella i Lleó també és present a Salamanca, Burgos i Zamora; i, fora de la regió, compta amb desenvolupaments a Madrid, Guadalajara, Alacant i Astúries.

La trajectòria del Grup CHR es completa amb la línia de negoci dedicada a la construcció, relacionada fonamentalment amb el desenvolupament d'edificació residencial i no residencial, rehabilitació, obra civil, industrial i projectes concessionals.

Urbas subratlla que, amb aquesta fórmula de creixement inorgànic, està enfortint exponencialment la seva línia de negoci de 'Promoció Immobiliària', estratègia de creixement similar a la qual ha seguit a l'àrea d''Infraestructures i Edificació' amb les adquisicions de les constructores Murias, Joca, Ecisa i Urrutia.

Noticias relacionadas

contador