urbas presidente

Urbas ha anunciat aquest dilluns els seus comptes de l'any 2021 auditats. La companyia ha quintuplicat els beneficis fins als 66 milions d'euros, cosa que representa un increment de més del 400% respecte a l'any anterior (12 milions d'euros el 2020).

  • 0,00€
  • 0,00%

Després de consolidar les adquisicions realitzades per l'empresa, la xifra de negoci se situa en més de 200 milions d'euros (un 800% més que el 2020) i el resultat brut d'explotació (EBITDA), en 26 milions.

El valor total de l'actiu del balanç d'Urbas ha arribat als 1.170 milions d'euros. D'altra banda, el fons de maniobra millora un 66% i se situa a prop dels 500 milions d'euros. L'empresa ha dit que això garanteix l'equilibri, l'estabilitat i la solvència a curt i llarg termini.

Després de la reordenació i la reducció, el deute corporatiu ha passat dels 185 milions d'euros als 59 milions. Com a conseqüència de l'adquisició de noves companyies, Urbas ha integrat als comptes un nivell d'endeutament associat exclusivament a l'execució de projectes. En aquest sentit, després de la cancel·lació des de l'inici del 2021 de deute financer per un import de 161 milions d'euros, la companyia analitza diferents opcions per a l'obtenció de nous productes de finançament nacionals i internacionals; continuar amb el procés de reestructuració i refinançament del deute financer incorporat després de les adquisicions d'empreses; i l'emissió d'instruments de renda fixa, tant a curt com a mitjà (pagarès) i llarg termini (bons), ha explicat.

Urbas va anunciar la setmana passada que ha obtingut més de 20 milions d'euros en accions pròpies i ha constituït autocartera pel 3,68% del capital social.

Noticias relacionadas

contador