urbas sede

Urbas ha comprat la unitat productiva del Grup Ingeser. L'operació suposa l'adquisició de tots els actius, béns, drets i elements vinculats al negoci, incloent-hi els més de 120 projectes actualment en execució i la gestió dels quals supera els 250 milions.

  • 0,00€
  • -2,38%

També inclou els contractes subscrits amb algunes de les empreses més grans dels sectors agroalimentari, logístic, farmacèutic, químic i de l'arquitectura, tant residencial com dotacional i industrial.

L'operació també permet que Ingeser continuï amb la seva activitat, evitar la depreciació de l'important fons de comerç que té el grup i mantenir la majoria dels llocs de treball. Precisament, els a prop de 70 professionals que conformen el seu equip actual, altament qualificat i especialitzat, han representat un valor important en l'operació per la seva trajectòria i experiència.

Després de segellar l'adquisició, Urbas aportarà a Ingeser un nou marc corporatiu i les capacitats tècniques i financeres determinants per a l'execució dels projectes en execució i la consecució de contractes nous.

En aquest sentit, Ingeser augmentarà l'abast en tots els seus projectes, guanyarà exposició als mercats principals de la cotitzada, tant a Espanya com a escala internacional, i obtindrà importants expectatives de creixement a altres països objectiu com són els Estats Units, Bolívia, Tailàndia i Kazakhstan.

Paral·lelament, l'aposta per Ingeser accelera el creixement d'Urbas i reforça la consecució dels objectius del seu Pla de Negoci en posicionar-se ara també als camps de l'enginyeria i l'arquitectura.

Aquesta operació reuneix negocis molt complementaris, cosa que facilitarà la integració i la creació de sinergies amb les tres línies de negoci principals d'Urbas i el posicionament com a actor global amb un perímetre de negoci ampliat i amb capacitat per intervenir en totes les fases dels projectes, des de la idea inicial fins a la seva execució total i entrega.

Amb tot, la companyia presidida per Juan Antonio Acedo continua en projecció ascendent i l'adquisició del Grup Ingeser evidencia l'atenció d'Urbas a totes les oportunitats interessants que coadjuguin a continuar creixent, dins i fora d'Espanya, consolidar els resultats positius i continuar creant valor per als accionistes i treballadors.

La finalitat és desenvolupar un creixement orgànic ordenat, creant grans sinergies entre totes les companyies que integren el grup, per assolir el 2025 entre totes les línies de negoci més de 1.000 milions de facturació i un EBITDA de gairebé 150 milions, cosa que contribuirà a aconseguir l'objectiu de més de 2.000 milions euros de capitalització.

Urbas ha estat assessorat per la consultora McKinsey i representat en la transacció pel bufet Carles Cuesta Advocats. Per la seva banda, el despatx Wesolowski ha assessorat el Grup Ingeser.

Noticias relacionadas

contador