ep juan antonio acedo presidente de urbas
SERGIO CUETO

Urbas ha anunciat aquest divendres que ha iniciat les obres de rehabilitació de l'hotel 'Magis Fenicia' de Benidorm. El contracte, valorat en 17 milions d'euros, contempla la reforma i l'ampliació de l'establiment, que després dels treballs passarà a denominar-se 'Villa España' i millorarà la seva categoria de tres a quatre estrelles superior.

  • 0,00€
  • 0,00%

Les obres són a càrrec d'ECISA, una de les constructores d'Urbas que està especialitzada en edificació en alçada, i que actualment està desenvolupant un altre projecte a la ciutat alacantina, el gratacel Benidorm Beach amb 126 metres d'alçada i 36 plantes.

L'hotel 'Magic Fenicia', propietat del grup Magic Costa Blanc, va ser construït el 1975 i se'n va realitzar una reforma el 2003. Ara, els treballs de renovació que s'estan fent permetran ampliar la seva capacitat fins a assolir les 308 habitacions i unes instal·lacions de balneari urbà, ha informat Urbas en una nota.

Les obres se centren a demolir interiorment bona part de l'edifici existent, amb 60 anys d'antiguitat, conservant part de l'estructura, amb els seus reforços pertinents, i executant noves zones d'estructura on el seu estat precari no permeti la rehabilitació.

L'ampliació es realitzarà sobre un nou edifici on també es construirà una piscina envidriada a la coberta, que sobresortirà de la façana en voladís 2,5 metres i es podrà veure des del carrer.

Durant els dos darrers anys Urbas ha reforçat la línia de negoci d'Infraestructures i Edificació, que lidera el creixement de la companyia amb una cartera sòlida de projectes fins al 2024 per valor de gairebé 1.600 milions d'euros. Actualment manté un posicionament nacional i internacional rellevant (Iberia, Latam, el Pròxim Orient i Europa de l'Est) i a tots els àmbits de l'enginyeria i la construcció: obra civil, edificació residencial i no residencial, industrial, energia, projectes concessionals i PPP ( projectes de col·laboració publicoprivada).

La companyia presidida per Juan Antonio Acedo, a més a més, té sinergies amb la promoció immobiliària, les energies renovables i la mineria. Urbas preveu assolir el 2025 entre totes les seves línies de negoci més de 1.000 milions de facturació i un Ebitda de gairebé 150 milions, xifra que contribuirà a assolir l'objectiu de més de 2.000 milions euros de capitalització.

Noticias relacionadas

contador