urbas sede

Urbas està construint la torre residencial Benidorm Beach amb un contracte valorat en gairebé 28 milions d'euros. La companyia cotitzada executa el projecte mitjançant Ecisa. El gratacel, amb 126 metres i 36 plantes ubicat a escassos metres de la Platja de Ponent, serà el cinquè més alt de Benidorm i el primer que començarà a construir-se a Espanya a l'era postcovid.

  • 0,00€
  • 0,00%

Tindrà també la piscina residencial ubicada a major altura a Espanya, a la planta 26, a 80 metres del terra amb les millors vistes al Mediterrani, i una àrea completa de wellness i gimnàs al nivell immediatament superior.

El nou gratacel es convertirà en un edifici emblemàtic tant pel disseny avantguardista com per l'ús i l'aplicació que fa Urbas de tecnologies innovadores, sostenibles i eficients en la construcció d'habitatges residencials.

Urbas aixeca aquest gratacel de nova generació a Benidorm per a la promotora Alibuilding. La promoció acollirà 196 habitatges en una urbanització privada amb gran varietat de zones comunes, dues piscines, jacuzzis, chillout, zona de jocs infantils, dues pistes de pàdel, circuit de running, gimnàs cobert, piscina climatitzada, solàrium i terrassa coberta de 150 metres quadrats.

Noticias relacionadas

contador