ep parque disneyland paris
DISNEYLAND PARIS
111,10$
  • -0,98$
  • -0,87%

Walt Disney ha arrencat la jornada d'aquest dimecres amb caigudes tot i que a aquestes hores es manté pla després que una excomptable de l'empresa afirmés haver presentat una sèrie de denúncies davant la SEC (el regulador borsari als EUA) en què al·lega que la companyia hauria presentat ingressos més alts dels reals durant anys.

Sandra Kuba, que va ser analista financera principal de Walt Disney durant 18 anys, ha al·legat que els empleats que treballaven en el negoci de parcs i hotels exageraven amb diferències de milers de milions de dòlars dels beneficis en aprofitar les debilitats existents en el programa de comptabilitat de l'empresa.

La denúncies de Kuba, a les quals ha tingut accés MarketWatch, descriuen les diverses fórmules per les quals els empleats haurien inflat els ingressos. Així mateix, s'inclouen el registre d'ingressos ficticis, rondes de golf gratis o promocions gratuïtes de convidats. L'excomptable ha acusat també a Disney davant la SEC de registrar ingressos per targetes de regal de 500 dòlars al seu valor nominal, fins i tot quan els clients pagaven una taxa de descompte de 395 dòlars.

Noticias relacionadas

contador