arcelormittal portada buena
23,64€
  • -0,02€
  • -0,08%

UBS torna a creure en ArcelorMittal. L'entitat suïssa eleva el consell de 'neutral' a 'comprar' sobre l'acerera. A més, eleva el seu preu objectiu sensiblement des dels 13 euros als 18 euros per acció. Des dels seus actuals nivells de cotització li anticipa un potencial alcista del 16%.

Els suïssos aposten que "els marges d'Arcelor s'expandiran al llarg de 2020" i, els sembla obvi que "com a inversor vols tenir en cartera una acerera així".

A la bona notícia que presenten els marges de l'acerera cotitzada a l'IBEX se suma "la caiguda del cost de les matèries primeres" anticipada per UBS. Com a resultat, tot pinta molt bé, perquè Arcelor protagonitzi bones alces al parquet durant els propers mesos.

UBS no és l'única entitat que ha elevat la seva aposta per Arcelor durant els últims dies. Des del banc alemany van apujar el preu objectiu de l'acerera fins als 17 euros (des dels 16 euros anteriors). Aquesta millora va arribar després dels resultats que l'empresa va presentar dijous passat, quan va anunciar unes pèrdues de 516 milions fins al setembre.

Malgrat això, aquests comptes van estar per sobre del que estimava el consens i, en opinió de Deutsche Bank, han servit per tranquil·litzar el mercat tot i que persisteixen els vents en contra. "Elevem el preu objectiu. (...) Veiem un marge per a l'assoliment dels objectius", van afegir aquests experts.

Noticias relacionadas

contador