ubs-benefice-net-en-hausse-de-14-au-3e-trimestre

UBS ha anunciat aquest dijous uns resultats millors del que s'esperava gràcies al major volum de préstecs així com al fort creixement a les seves àrees de renda variable i divises.

El benefici net va arribar als 1.200 milions de francs suïssos (894 milions d'euros) durant el tercer trimestre del 2018, un 32% més que el que el banc havia comunicat durant el mateix període de l'any passat. També va superar les expectatives, ja que els analistes pronosticaven una xifra de 1.018 milions de francs suïssos, segons Reuters.

El resultat d'explotació de l'entitat va arribar als 7.300 milions de francs suïssos enfront dels 7.100 milions del tercer trimestre del 2017.

"Els nostres resultats del trimestre posen de manifest una vegada més els beneficis de la nostra diversificació. També demostren que estem seguint una estratègia enfocada a cadascuna de les nostres divisions de negoci, mentre creem valor per als nostres clients i accionistes", ha declarat Sergio Ermotti, director general del Grup UBS.

UBS ha advertit sobre les contínues tensions geopolítiques i comercials, que podrien minvar el sentiment dels inversors. No obstant això, el banc també ha assenyalat que la normalització de la política monetària i el recent augment de la volatilitat són "generalment positius" per a ells.

Pel que fa a l'evolució de les diferents unitats, la gestió d'actius i la banca d'inversió són les divisions que més creixen davant del mateix període de fa un any. A l'àrea de banc d'inversió, l'entitat ha reportat un benefici operatiu ajustat abans d'impostos de 507 milions de francs suïssos durant el tercer trimestre de 2018, enfront dels 352 milions del tercer trimestre del 2017, xifra que suposa un augment del 44 %.

Noticias relacionadas

contador