ep logo de telefonica
Lino Mirgeler/dpa - Archivo

UBS passa llista de les 'telecos' espanyoles en plena crisi del coronavirus. La casa d'anàlisi suïssa manté la seva aposta per Vodafone i Orange, menysprea Telefónica i obvia MásMóvil en plena OPA sobre la companyia 'low cost'.

  • 4,22€
  • 1,73%

La suïssa recomana 'comprar' Vodafone i li adjudica un preu objectiu de 190 lliures esterlines (cotitza a 139 lliures). "Malgrat tot, és objecte de riscos tecnològics, reguladors i competitius", reconeix UBS.

"El grup ha invertit fa poc en operacions a mercats emergents, la qual cosa al seu torn eleva la seva exposició a la macro", apunta la suïssa al seu informe. A Orange també li reitera el consell de 'comprar' i li adjudica un preu objectiu de 12,7 euros per acció (cotitza a 11,54 euros).

Malgrat tot, UBS reconeix certs vents de proa que poden afectar la 'teleco' basada en França: "més impacte del previst del virus, uns costos de reestructuració més alts dels previstos i la deterioració de les condicions a regions com Espanya, Àfrica i Orient Mitjà".

A Telefónica la reitera el consell de 'neutral' amb un preu objectiu de 6,40 euros (amb el títol a 4,87 euros per acció actualment). Com a vents en contra, UBS assenyala "una deterioració macro d'Espanya, una nova crisi de l'euro, l'efecte divisa a Llatinoamèrica..."

Noticias relacionadas

contador