• El nou conseller delegat d’Uber s'incorporarà a la companyia aquest dimecres
  • Properament iniciarà una gira per reunir-se amb els treballadors i conductors de l'empresa en tot el món
ceo uber dara
LinkedIn

Uber ha comunicat oficialment el nomenament de Dara Khosrowshahi, fins ara màxim executiu de l'agència de viatges en línia Expedia, com a nou conseller delegat de la companyia propietària de la plataforma de serveis de transport privat que posa en contacte usuaris i conductors, càrrec que assumirà a partir d'aquest dimecres. No obstant això, Khosrowshahi no ha canviat encara el seu perfil a LinkedIn.

"Tenim la satisfacció d'anunciar que el consell d'Uber ha votat unànimement per nomenar Dara Khosrowshahi com el nostre nou conseller delegat", ha informat Uber a través d'un correu electrònic enviat als seus empleats.

El nou conseller delegat d’Uber s'incorporarà a la companyia aquest dimecres i properament iniciarà una gira per reunir-se amb els treballadors i conductors de l'empresa a tot el món.

Nascut a Teheran, Khosrowshahi, de 48 anys, va emigrar als EUA als nou anys i després de diversos anys al conglomerat d'internet IAC, on va arribar a ocupar el càrrec de director financer, des de 2005 ha estat al capdavant d'Expedia, companyia de la qual encara no s'ha desvinculat de manera oficial.

"El consell i la direcció executiva confien que Dara és la millor persona per dirigir Uber en el futur", assenyala el missatge, en què la directiva d’Uber subratlla la importància de "millorar la cultura de la companyia i fer d’Uber el millor lloc per treballar".

Khosrowshahi formava part d'una terna final de candidats pel lloc de conseller delegat d’Uber junts amb Meg Whitman, directora de Hewlett Packard Enterprise, i Jeff Immelt, que el passat mes de juny va anunciar que abandonarà la direcció de General Electric.

A finals del passat mes de juny, Travis Kalanick, cofundador d'Uber, es va veure forçat a presentar la seva dimissió com a conseller delegat de la plataforma de serveis de transport privat, després que cinc dels principals inversors en la companyia reclamessin la seva sortida immediata de la direcció.

Noticias relacionadas

contador