musk twitter
Foto original de Daniel Oberhaus (Flickr). Montaje: Bolsamanía.

Twitter planeja complir les demandes de dades internes d'Elon Musk. La mesura té com a objectiu posar fi a un enfrontament amb el multimilionari, que va amenaçar de retirar-se del seu acord de 44.000 milions per comprar la xarxa social llevat que la companyia proporcioni accés a les dades que, segons ell, són necessàries per avaluar la quantitat d'usuaris falsos a la plataforma.

Segons The Washington Post, que cita una font familiaritzada amb la situació, la informació es podria proporcionar aquesta setmana. De moment, el CEO de Tesla ha dit que l‟acord està en suspens fins que obtingui la informació.

L'equip legal de Musk sosté que el flux de dades és essencial per comprendre la quantitat de correu brossa i activitat de bots a la seva plataforma, una xifra que podria influir en els ingressos publicitaris de l'empresa, segons una carta enviada a Twitter dilluns.

Scott Bisang, portaveu de Twitter, ha indicat a The Washington Post que la xarxa social "ha compartit i continuarà compartint informació de manera cooperativa amb el senyor Musk per consumar la transacció d'acord amb els termes de l'acord de fusió".

TESLA PASSA A SER UNA 'COMPRA' PER A UBS

D'altra banda, Tesla ha passat a tenir una recomanació de comprar per a UBS en vista que la caiguda del mercat ha proporcionat un punt d'entrada atractiu. Mantenen el preu objectiu de 1.100 dòlars per acció. Assenyalen que "la perspectiva operativa és més sòlida que mai, a causa d'una acumulació de comandes rècord i dues noves gigafàbriques en augment".

"Tesla pot superar els seus parells amb una combinació de capacitat de bateria interna, el lideratge davant dels competidors globals en l'ús de bateries LFP i la seva alta participació en productes bàsics de bateries d'origen directe, sobretot liti", afegeix.

Noticias relacionadas

contador