Tubos Reunidos
0,65€
  • 0,00€
  • 0,00%

Tubos Reunidos va registrar unes pèrdues de 15,7 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any, xifra que suposa un descens del 22% respecte als números vermells de 20,2 milions d'euros que es va anotar un any abans, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquest import, aconseguit entre gener i setembre d'aquest any, inclou 9,5 milions d'euros de despesa per ajust del valor de crèdits fiscals, per l'entrada en vigor de les modificacions a la Norma Foral de l'Impost sobre societats, que ha reduït el tipus impositiu, i l'anàlisi de la seva recuperabilitat d'acord amb l'actualització del pla de negoci, així com del valor de naus industrials registrades com a inversions immobiliàries.

Sense ajustos extraordinaris, el resultat net dels nou primers mesos de 2018 hagués estat un import negatiu de 6,2 milions d'euros.

Entre gener i setembre, la xifra de negocis va arribar als 254.600.000 d'euros, xifra que suposa un avanç del 9% respecte al mateix període de l'any anterior, mentre que el resultat brut d'explotació es va situar als 17,6 milions d'euros, amb un avanç del 17%.

Noticias relacionadas

contador