ep plantatubos reunidos
EUROPA PRESS

A la vista del gràfic setmanal crida l'atenció com n’és d’impecable el canal baixista en què es troba encaixat el preu des dels màxims de 2014.

  • 0,65€
  • 0,00%

A mitjà termini crida l'atenció com n’és d’impecable la tendència baixista en la qual es troba encaixada el títol des dels màxims del 2014. Tant, que durant aquest període el títol ha passat a cotitzar des dels 2,8 fins als 0,28 euros. No és fàcil trobar un títol que s'hagi desplaçat amb tanta precisió dins d'un canal baixista durant els últims temps. Això vol dir que s'ha acabat la correcció? No necessàriament. Simplement vol dir això, que la base del canal baixista ha actuat com a suport i que, encara que rebotés (i no dic que ho hagi de fer) cap a la part alta, seguiria sent un títol baixista.

Pel que fa al més curt termini, el títol presenta una important resistència als 0,4585 euros i per sobre, els 0,5140 euros. Per sota, per la banda dels suports, tenim la zona dels 0,2850-0,30 euros. Mentrestant, només cal deixar que passi el temps fins que el títol ens construeixi en algun moment alguna figura de volta.

Gràfic setmanal de Tubos Reunidos

Noticias relacionadas

contador