ep tubos reunidos alcanzaprincipioacuerdorefinanciar 351 millonesdeuda financiera
TUBOS REUNIDOS / FLICKR
0,65€
  • 0,00€
  • -0,46%

Tubos Reunidos ha anunciat la firma de la refinaciación dels seus 315 milions d'euros de deute amb els creditors. Així ho ha comunicat la companyia a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què, a més, especula les fases en què aquesta quedarà estructurada.

En primer lloc, "s'ha de subscriure un contracte marc en virtut del qual s'han d'assegurar les necessitats de circulant per l'import de 92,4 milions d'euros i venciment a 24 mesos amb quatre pròrrogues automàtiques d'un any i una pròrroga addicional d'un altre any en cas que s'estengui per segona vegada la data de venciment del Tram A".

En segon lloc, Tubos Reunidos estableix altres tres trams: un per 84.600.000 d'euros, un altre per 122.200.000 d'euros i, finalment, un altre per 36,2 milions d'euros. L'empresa assegura, a més, que "està previst per refinançar els bons simples no garantits emesos el 18 de desembre de 2015 per import de 15.500.000 euros", que "s'emetin dues classes de bons".

Els bons de tipus A s'emetran per un import de 5,4 milions amb venciment a 5 anys i, els de tipus B, per un import de 10,1 milions que seran, a més, convertibles en accions de nova emissió.

Tubos Reunidos recorda que el refinançament resta subjecta al compliment d'una sèrie de condicions: la formalització dels contractes que desenvolupen els principals termes i condicions del refinançament, l'homologació judicial de l'acord de refinançament en els termes previstos en l'esmentat acord, l'aprovació per part de la Junta General d'Accionistes de l'emissió dels instruments financers convertibles relatius als Trams B i C del deute i del Bo B convertible, l'emissió del Bo per part del Consell d'Administració de la Societat en les condicions acordades i l'obtenció de diversos certificats i informes complementaris, la novació i cancel·lació de determinades garanties personals i reals i l'atorgament de noves garanties personals i reals.

Noticias relacionadas

contador