tubos reunidos portada
Tubos Reunidos (Flickr)
0,64€
  • -0,01€
  • -0,78%

Tubos Reunidos es dispara un 12% al Continu després d'anunciar que ha arribat a un acord amb els seus creditors per refinançar el seu deute per un import de 351 milions d'euros.

"Tubos Reunidos informa que ha subscrit i formalitzat amb la totalitat dels seus creditors de passiu financer dels contractes del refinançament, d'acord amb els termes i condicions acordats", ha assenyalat la companyia en un fet rellevant enviat a la CNMV.

Els creditors de passiu financer que han subscrit els contractes de refinançament (és a dir, la totalitat de les entitats financeres i els titulars de bons emesos per la societat) representen el 100% del deute financer afectada del grup havent aconseguit, per tant, la unanimitat dels esmentats creditors.

El passat mes de juny, Tubos Reunidos va assegurar que la nova estructura dota la companyia de l'"estabilitat financera" que necessita per "afrontar el futur i salvaguardar el valor per als accionistes", així com la capacitat per adaptar-se a un mercat "incert , on s'està vivint una difícil guerra comercial".

Noticias relacionadas

contador