ep tiendathomas cook 20190423145702
THOMAS COOK - Archivo
0,03£
  • 0,00£
  • 0,00%

Thomas Cook s'enfonsa aquest dijous després d'anunciar la seva tercera advertència de beneficis en menys d'un any. La companyia ha anticipat que la incertesa pel que fa al consum afectarà el seu acompliment durant l'estiu, cosa que ha provocat que les seves accions s'enfonsin al voltant d'un 20%. Així mateix, l'empresa ha comunicat que va perdre gairebé quatre vegades més durant la primera part de l'any, alhora que ha anunciat ofertes pel seu negoci d'aerolínies.

El grup de viatges del Regne Unit ha informat que, per als primers sis mesos que van acabar el 31 de març, les pèrdues abans d'impostos van ser de 1.450 milions de lliures en comparació amb les pèrdues de 303 milions de la primera meitat de l'exercici fiscal 2018. La companyia ha explicat que això es deu al deteriorament del fons de comerç.

Els ingressos del període van ser de 3.020 milions de lliures enfront dels 3.220 milions de l'any passat.

Thomas Cook ha comunicat unes pèrdues d'ingressos abans d'interessos i impostos de 245 milions de lliures en comparació amb els 170 milions de l'any anterior. La companyia ha indicat que això reflecteix la pressió de marge en la seva majorista de viatges.

Thomas Cook ha assenyalat que la revisió del seu negoci d'aerolínies està progressant i que s'han rebut múltiples ofertes per tot o part del negoci d'aerolínies del grup. L'empresa no ha revelat informació sobre aquestes ofertes.

La companyia ha detallat que el seu programa d'hivern va tancar en línia amb les expectatives, amb un augment general de les reserves del 7%.

El director general de Thomas Cook, Peter Fankhauser, ha precisat que la contínua pressió competitiva resultant de la incertesa dels consumidors està exercint una major pressió sobre els marges i que, si s'afegeixen els majors costos de combustible i hotels, es generen més vents en contra per a l'empresa durant la resta de l'any.

Noticias relacionadas

contador