tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street

Tencent avisa que probablement vindran més regulacions per al sector d'Internet a la Xina, però assegura que la companyia "confia" i està "segura" que pot complir amb les normes. Diversos reguladors xinesos han presentat noves regles durant els últims mesos.

Els comentaris es produeixen després que el gegant tecnològic xinès superés les expectatives del mercat de registrar un augment del 29% en els guanys del segon trimestre, i mentre Pequín intensifica el seu escrutini regulador de les companyies d'Internet del país.

"En el futur proper, haurien de venir més regulacions", va dir Martin Lau, president de Tencent, afegint que la regulació d'Internet és una "tendència global", però la Xina està per davant d'Europa i dels Estats Units en termes de l'"execució d'un marc de regulació més estructural".

"Crec que això hauria d'esperar-se, perquè la regulació ha estat força laxa en una indústria com Internet, considerant la seva mida i la importància", va afegif. El president de Tencent va dir que els reguladors estan enfocats a "rectificar els mals comportaments de la indústria" i emfatitzar la responsabilitat social. Però, en última instància, l'objectiu és "el desenvolupament sostenible a llarg termini de la indústria d'Internet". "El govern reconeix la importància de la part econòmica i social de la indústria d'Internet i també la contribució de la indústria a la competitivitat global", va dir Lau.

Diversos reguladors xinesos han presentat noves regles per al sector d'Internet durant els últims mesos, des de la regulació antimonopoli fins a la regulació de dades. La velocitat i l'abast de les accions han eliminat milers de milions de dòlars de valor de les empreses d'Internet de la Xina.

Tot i així, el gegant dels jocs, que s'ha enfrontat a l'escrutini regulador al passat, va dir que podrà complir. "Jo diria que hi haurà incerteses a curt termini i hi haurà moltes regulacions noves que vindran, però estem bastant segurs que podem complir-hi", va assegurar Lau.

Noticias relacionadas

contador