tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street

Tencent ha arribat a enfonsar-se un 10% durant la sessió asiàtica, tot i que ha retallat les caigudes fins al 6,5%, després que els mitjans de comunicació xinesos qualifiquessin el joc en línia d'"opi" mentre augmenten les preocupacions reguladores.

Análisis Técnico
S1
53.75
S2
66.89
R1
73.29
R2
73.29
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tencent és un bon exemple del qual en ocasions comentem que un valor pot caure amb força sense deixar de ser alcista a llarg termini. La forta correcció des dels màxims anuals i històrics es troba encaixada dins d'un canal baixista de llibre. I, dilatacions a part, es diria que està tractant d'agafar-se al suport que li confereix el 61,8% d'ajustament/retrocés de Fibonacci de l'impuls alcista previ. A més, per definició, la base d'un canal és suport. O el que és el mateix, a la base d'un canal si de cas es compra, no es ven.

Després, en teoria, si cal intentar-ho en aquest valor l'ideal és fer-ho als diferents nivells de preu més propers a la base del canal amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 55 dòlars i objectiu a la part alta del canal, ara als aprox. 73 dòlars. Amb el permís, és clar, de la resistència intermèdia que presenta al buit baixista dels 66,89 dòlars.

ten030821
Gràfic diari - Tencent Holdings Limited

Noticias relacionadas

contador