ep acuerdo entre telefonica empresas y microsoft para la digitalizacion de las pymes
TELEFÓNICA

Telefònica Empreses i Microsoft han fet un nou pas en l'acord estratègic que mantenen totes dues companyies per fer més assequible la digitalització a les petites i mitjanes empreses (pimes) espanyoles amb la posada en marxa d'una "iniciativa pionera" per a impulsar la mobilitat laboral i al teletreball en aquestes companyies.

  • 4,09€
  • 0,00%

En un comunicat, remarquen que una de les prioritats de les pimes espanyoles és la mobilitat i flexibilitat del lloc de treball, alguna cosa que la situació actual de pandèmia no ha fet sinó accelerar, amb la finalitat que els seus empleats poden accedir a la informació i els processos des de qualsevol lloc i a qualsevol hora de manera col·laborativa, productiva i segura.

Per a aconseguir-ho, les dues companyies han acordat que les petites i mitjanes empreses que siguin clients de Fusió Empreses i que encara no usin aquest tipus d'eines podran adquirir amb un descompte del 25% durant un any les llicències de Microsoft 365 Empresa Bàsic i Empresa Estàndard més adequades per al seu negoci.

Aquest acord també contempla un descompte del 10% en els dispositius Surface Pro 7 (256GB, i5, 8GB) en contractar-ho conjuntament amb Microsoft 365, la qual cosa ajudarà a les pimes a adaptar solucions digitals al seu negoci, "cosa que no sempre és possible, entre altres raons, pels pressupostos tan ajustats que tenen o a la falta de perfils tècnics especialitzats en l'última tecnologia".

Aquest anunci forma part d'una estratègia més àmplia perquè les pimes espanyoles disposin de les tecnologies necessàries per a dur a terme la seva digitalització (connectivitat, seguretat i l'ús del núvol), en el marc del qual van anunciar el mes de juliol passat un servei diferencial d'assessorament i migració a l'entorn cloud en castellà a través de dos projectes: Servidors Azure by acens i Projectes Azure by acens.

La iniciativa s'emmarca en l'ampliat acord de col·laboració estratègica presentat al febrer per totes dues companyies per a impulsar la competitivitat d'Espanya. Aquest acord, impulsat a través de Telefónica Tech, la unitat de Telefónica que aglutina els serveis cloud, ciberseguretat i IoT/Big Data, contempla, entre altres, el desenvolupament de plans comercials conjunts als països on opera Telefónica.

Noticias relacionadas

contador