cbtelefonica1 short
4,22€
  • 0,07€
  • 1,73%

Telefónica reparteix avui un dividend de 0,20 euros bruts per acció entre els seus accionistes. Per cobrar aquest dividend ha de ser propietari de títols de l'operadora des de, com a màxim, aquest passat dimarts, 12 de juny. Aquells que van comprar accions de Telefónica el dimecres 13, o el dijous 14, no tindran dret a cobrar aquest dividend.

Aquesta retribució de 0,20 euros es correspon al primer pagament del dividend de 0,40 euros per acció que l'operadora repartirà aquest any amb càrrec als resultats de 2017 i que va ser aprovat durant la junta d'accionistes del passat divendres. El segon pagament es realitzarà, tal com va confirmar el president de l'operadora, José María Álvarez-Pallete, durant l'esmentada junta, el proper 20 de desembre. L'última data en què les accions es negociaran amb dret a rebre dividend ha quedat fixada en el 17 de desembre.

Els dos pagaments -el d'aquest divendres i el del 20 de desembre- seran realitzats per l'entitat Banc Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) a través de les entitats participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear).

Noticias relacionadas

contador