• Amb aquest llançament, Telefónica passarà a operar al mercat espanyol amb tres marques: Movistar, O2 i Tuenti
telefonicamultimarca

Telefónica ha presentat aquest dimarts l'oferta comercial d'O2, la seva nova marca amb la qual començarà a competir a Espanya. O2 estarà activa "durant els pròxims dies" en 'mode prova' mentre que el llançament al mercat massiu es produirà després de l'estiu, concretament al setembre.

  • 4,22€
  • 1,73%

La companyia ha precisat que O2 "neix des de Movistar per donar resposta a un segment que reclama a l'àmbit de sol comunicacions una oferta senzilla amb un servei 'premium'".

Hi haurà una doble oferta, segons ha especificat l'operadora: mòbil, d'una banda, i fibra-mòbil, de l'altra. El nou operador es dirigirà cap a un segment de servei 'premium' mentre que Telefónica mantindrà Tuenti per competir al segment baix cost.

Quant a les característiques de l'oferta, el contracte de mòbil inclou un consum de dades de 20GB al mes, trucades il·limitades a destins nacionals i SMS il·limitats. El seu preu és de 20 euros al mes.

La modalitat de fibra-mòbil inclou els mateixos serveis per a la part mòbil que els esmentats, més fibra simètrica de 100 Mb/s i línia telefònica fixa amb trucades il·limitades a números fixos nacionals. El seu preu és de 45 euros al mes.

Els esmentats preus són d'aplicació en 66 ciutats que la Comissió Nacional de Mercats i Competència considera com a zona competitiva. La companyia ha volgut precisar en aquest sentit que, tot i que ja hi ha gairebé 250 municipis on es compleixen les condicions de zona competitiva, mentre la CNMC no actualitzi aquesta llista creada ja fa dos anys, a la resta de ciutats fora d'aquestes 66, la diferent situació reguladora sota la qual opera Telefónica fa que el preu sigui superior.

"O2 considera que el preu objectiu que ha de tenir aquest servei és de 45 euros a tot Espanya, per la qual cosa, quan al mes de setembre es llanci l'oferta comercial, implementarà un sistema per compensar al client per la diferència (13 euros al mes), a més d'ajustar-la tan aviat com la ciutat passi a ser considerada zona competitiva", ha explicat Telefónica.

A la modalitat de fibra i mòbil, el client pot contractar fins a tres línies addicionals de mòbil. Cadascuna inclou 10 GB de dades, trucades il·limitades a destins nacionals i SMS il·limitats. El seu preu és de 15 euros al mes.

Amb el llançament d'O2, Telefónica passarà a operar al mercat espanyol amb tres marques. Movistar es mantindrà com una oferta integrada de comunicacions i televisió en tota la seva proposta residencial. La seva estratègia aprofundirà en la diferenciació amb un servei d'alta qualitat i una aposta pels millors continguts, en gran mesura exclusius i de producció pròpia, ha explicat l'operadora.

Pel que fa a O2, neix com una proposta de servei 'premium' i oferta senzilla per al segment de sol comunicacions. I Tuenti es mantindrà també en aquest mateix segment amb una proposta de companyia de baix cost.

Noticias relacionadas

contador