• Aprova un pla d'accions per a directius de 250 milions d'euros
pallete telefonica junta accionistas
Telefónica

Telefónica pagarà un dividend de 0,20 euros bruts per acció el proper divendres, 15 de juny; i un altre dividend de 0,20 euros bruts per títol el proper 20 de desembre.

  • 4,22€
  • 1,73%

Així ho ha confirmat l'operadora de telecomunicacions en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) després de la seva Junta d'Accionistes. L'import total de 0,40 euros per acció ja havia estat anticipat per l'operadora de telecomunicacions.

La Junta de Telefónica, durant la qual tan sols ha participat la representació del 53% del capital, ha aprovat també un pla d'accions per als 1.050 alts directius del grup per valor de 250 milions d'euros fins el 2023.

El president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha assenyalat que el desplegament comercial de la nova tecnològica mòbil 5G començarà a partir de 2020 i ha incidit en la importància de compassar les subhastes d'espectre amb la disponibilitat de la tecnologia i dels terminals, així com amb els casos d'ús.

Respecte a la seva filial al Regne Unit, O2, que la companyia planeja treure a borsa quan les condicions del mercat ho permetin, Álvarez-Pallete no ha donat pistes sobre el seu futur davant les preguntes dels accionistes, però ha defensat que manté la seva posició de lideratge al mercat mòbil al Regne Unit i el seu valor s'ha enfortit durant els últims anys.

Noticias relacionadas

contador