ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez-pallete en el parlamento europeo
TELEFÓNICA
4,09€
  • 0,00€
  • 0,00%

Telefónica lidera aquest divendres l'IBEX amb alces pròximes al 3% davant la notícia que publica El Confidencial segons la qual KKR estaria negociant amb l'operadora l'entrada al seu capital.

El Confidencial assenyala que fonts financeres coneixedores de les negociacions han indicat que directius del fons de capital de risc estatunidenc s'han reunit amb el president executiu de l'operadora, José María Álvarez-Pallete, per saber si la teleco estaria disposada a donar entrada a un soci amb vocació de permanència.

El citat mitjà explica que Henry R Kravis, co-president i co-conseller delegat de KKR, hauria mantingut reunions amb els dos principals directius de Telefónica per expressar-li el seu desig de conèixer amb detall la situació de capital de la companyia.

El Confidencial afegeix que fonts oficials de Telefónica han confirmat la reunió amb KKR, però no han donat detalls sobre aquesta. Aquesta mateixes fonts han precisat que des de la companyia no hi ha cap negociació en aquests moments, perquè el fons prengui una participació en el capital, ni de manera directa ni mitjançant una ampliació de capital. No obstant això, el citat mitjà insisteix que altres fonts indiquen que la cita va servir per posar sobre la taula l'interès de KKR, que des del passat estiu està analitzant la situació de Telefónica.

DURANT LA SETMANA DELS RESULTATS

Aquesta notícia sobre Telefónica es coneix durant la setmana durant la qual l'operadora ha presentat els seus resultats, unes xifres que han mostrat una caiguda del 50,6% en el seu benefici net fins a setembre fonamentalment per l'impacte de les despeses de reestructuració.

El mercat va rebre amb descensos importants aquests comptes i els analistes dubten ara que Telefónica vagi a complir amb el seu objectiu d'EBITDA per a 2019.

"L'empresa confia a complir aquesta guia, però nosaltres creiem que, encara que la comparativa és menys exigent que la resta de trimestres de 2019, hauran de tancar un trimestre molt positiu per aconseguir-lo", afirmaven des de Renda 4 al començament de la setmana.

Noticias relacionadas

contador