ep repsol y telefonica lanzan solar360 su alianza para autoconsumo fotovoltaico
TELEFÓNICA

La solució per a la digitalització de la cadena de valor fotovoltaica d'Ezzing Solar ha estat seleccionada per Repsol i Telefónica per desenvolupar el seu joint venture per a l'autoconsum fotovoltaic, Solar360, segons ha comunicat la companyia.

  • 15,44€
  • 0,46%
  • 4,09€
  • 0,00%

Ezzing Solar és una energytech espanyola fundada el 2013 pels emprenedors Alberto Cortés i Víctor Sancho. La companyia és "pionera en el desenvolupament de solucions digitals per a l'optimització de la totalitat de la cadena de valor del sector fotovoltaic i de l'energia solar a l'àmbit de la generació distribuïda", segons assenyalen des d'Ezzing Solar. Fins avui, Ezzing Solar ha generat un negoci de més de 6 milions d'euros i compta amb més de 80 treballadors distribuïts entre Espanya, Itàlia, Mèxic, Holanda i el Brasil.

“El fet que Repsol i Telefónica, dues de les empreses més importants a Espanya, hagin confiat a la nostra plataforma per accedir al mercat fotovoltaic és una gran satisfacció. Valorem positivament que grans companyies apostin per la digitalització de les energies renovables, facilitant l'accés i els processos perquè els clients i els usuaris disposin d'alternatives sostenibles”, expressen els cofundadors de l'empresa.

La solució dissenyada per Ezzing Solar per a Solar360 inclou una plataforma per digitalitzar el procés de venda fotovoltaica posant en contacte els actors implicats a cada fase. "S'aconsegueix així agilitzar els processos, controlar l'estat de la instal·lació en tot moment i adaptar el servei a les necessitats de cada usuari, tant clients particulars i comunitats de veïns com empreses de qualsevol mida", destaquen des de la companyia espanyola.

La 'joint venture' comptarà amb la fortalesa operativa i de distribució, així com l'experiència tecnològica de Telefónica, i el coneixement al sector de l'autoconsum i la multienergia de Repsol, permetent oferir una tarifa elèctrica específica que complementi la instal·lació fotovoltaica. Tot plegat, les companyies asseguren un acompanyament continu i personalitzat del client per proporcionar una solució fotovoltaica totalment adaptada.

"La nostra missió és digitalitzar la cadena de valor fotovoltaica per democratitzar l'energia i permetre que companyies de tots els sectors puguin oferir solucions fotovoltaiques als clients", comenta Víctor Sancho.

Noticias relacionadas

contador