ep autoconsumo fotovoltaico
EDF FENICE

Repsol i Telefónica España han llançat al mercat Solar360, companyia conjunta per desenvolupar el negoci d'autoconsum fotovoltaic. Obtingudes les autoritzacions preceptives per a la seva constitució, Solar360 oferirà aquest mes de juny solucions integrals d'autoconsum a clients particulars, comunitats de veïns i empreses, tant a les pimes com a les grans companyies, mitjançant la instal·lació de panells solars, segons han informat les dues companyies en un comunicat.

  • 15,01€
  • -0,23%
  • 4,12€
  • -0,53%

Telefónica aporta a la 'joint venture' la seva experiència tecnològica i les seves capacitats IoT per dotar les instal·lacions d'"una optimització diferencial al mercat", ha indicat al comunicat. Per part seva, Repsol suma la seva experiència en autoconsum i multienergia a Espanya, fet que possibilita oferir als clients d'aquest nou negoci conjunt una tarifa elèctrica específica que complementi la instal·lació fotovoltaica.

Amb el seu propi equip gestor, la nova companyia combina el coneixement i l'experiència de Repsol i Telefónica España, amb un acompanyament continu al client. Solar360 cobrirà totes les necessitats del client, assessorant-lo respecte al disseny i dimensionament de la instal·lació, amb un producte clau en mà. També resoldrà qualsevol dubte sobre el funcionament en la generació de l'energia, gestionant-se ajudes i subvencions associades al producte. Així mateix, el servei ofert inclourà una atenció postvenda personalitzada i el manteniment durant tota la vida útil de la instal·lació fotovoltaica.

L'oferta estarà disponible aquest mes de juny i serà personalitzada per a cada tipus de client segons el nivell i els hàbits de consum, buscant maximitzar els estalvis sobre la factura actual de la llum. Inclourà una aplicació mòbil per al control de la instal·lació i l'optimització contínua de la despesa energètica, un finançament personalitzat per a cada tipus de consumidor i altres serveis vinculats a la instal·lació fotovoltaica.

Emilio Gayo, president de Telefónica España, ha assenyalat: “Telefònica té el compromís de ser una companyia 100% renovable i aconseguir l'objectiu de zero emissions netes el 2025. Actualment, ja utilitzem l'energia fotovoltaica als nostres propis centres i volem aportar les nostres capacitats operatives i tecnològiques per garantir al client de Solar360 el millor servei. Estem segurs que la nostra aliança amb Repsol, líder de mercat en solucions energètiques ens garanteix l'èxit futur”.

La directora general de Client i Generació Baixa a Carboni de Repsol, María Victoria Zingoni, ha indicat que “amb Solar360 iniciem un camí il·lusionant en una aliança de recorregut, la més completa del mercat, en què el client podrà ser encara més amo del seu consum i sentir-se partícip de la transició energètica, amb l'acompanyament de dues grans companyies”.

El logotip de la nova marca, Solar360, combina els colors corporatius de Repsol i Movistar. Les dues companyies han dit que s'obre la porta a explorar oportunitats addicionals per impulsar conjuntament altres serveis energètics a la llar i les empreses.

Noticias relacionadas

contador