ep stl partners situa a telefonica como la empresa de telecomunicaciones con mejores practicas de
TELEFÓNICA

Cop per a Telefónica abans de presentar els resultats semestrals. Els experts de Barclays han decidit retallar el preu objectiu que atorguen als títols de la companyia fins als 4,50 euros, des dels 4,60 euros anteriors, a causa de l'actualització d'estimacions que han fet recentment per a Telefónica Deutschland (sobreponderar) i Telefónica Brasil (neutral) i a les actualitzacions de les divises de Latam. Mantenen el seu consell sobre els títols de la teleco espanyola a neutral.

  • 4,22€
  • 1,73%

Els títols de Telefónica són dels pitjors de l'IBEX aquest dimecres, ja que cauen més d'un 1,5%. La retallada efectuada per Barclays ha contribuït a aquesta reculada, i és que encara que els analistes del banc britànic han deixat les estimacions pràcticament sense canvis, sí que ha emprès algunes variacions que han empitjorat el sentiment dels inversors.

Per exemple, han augmentat la previsió d'ingressos del grup en un +0,7% en l'exercici de 2022, tot i que els han retallat en un 0,2% per als exercicis de 2023 i 2024. Així mateix, l'OIBDA subjacent ha reduït un - 0,2%/-0,6%/-0,6% per als exercicis 22/23/24, respectivament. I com a conseqüència de tot plegat ha arribat la retallada del preu objectiu.

Pel que fa als resultats del segon trimestre que la teleco presentarà properament, a Barclays esperen "ingressos de 9.650 milions d'euros i un OIBDA subjacent de 3.100 milions d'euros". A més, explica que per divisions, "veiem que la trajectòria d'Espanya millora, però continua sota pressió (-0,7% interanual per als ingressos per serveis ingressos i -3% interanual per a l'OIBDA subjacent)".

Segons l'opinió dels analistes del banc britànic, Alemanya "hauria de presentar unes xifres sòlides (+3% de creixement interanual de l'MSR i +3% de creixement interanual de l'OIBDA subjacent), mentre que al Brasil esperem un creixement sòlid dels ingressos (+4% interanual excloent-ne Oi i +8% incloent-hi Oi), però dilució dels marges (inflació de costos, barreja d'ingressos) que limitarà el creixement de l'OIBDA", conclouen.

Noticias relacionadas

contador