ep archivo   sede de telefonica en madrid 20220711192303
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica i Qualcomm han anunciat una col·laboració per desenvolupar i fer créixer la realitat estesa (XR) i el metavers. L'acord també inclou l'exploració d'oportunitats comercials conjuntes i el llançament de productes i serveis XR/metavers.

  • 163,30$
  • -0,20%
  • 4,19€
  • 0,92%

Telefónica veu moltes possibilitats en la combinació de dispositius immersius amb xarxes potents i tecnologies Web3 descentralitzades. Aquest acord obre l'oportunitat d'oferir noves experiències als clients fusionant els mons digital i analògic, reimaginant el comerç, l'entreteniment i la comunicació al metavers.

Qualcomm ha presentat Snapdragon Spaces, una plataforma que permet als desenvolupadors alliberar tot el potencial de la RA (realitat augmentada) utilitzant la tecnologia líder del sector, l'SDK multidispositiu i un ecosistema XR obert. Això permet als desenvolupadors ser pioners en experiències innovadores que lideraran la propera generació de tecnologia immersiva.

En aquest sentit, les dues companyies estan treballant per portar Snapdragon Spaces a diferents iniciatives que formen part del Telefònica Innovation and Talent Hub, com els seus programes d'innovació oberta, i el campus de programació informàtica 42. Això ajudarà a fer créixer l'ecosistema de Snapdragon Spaces i a fomentar el desenvolupament de nous productes i serveis sobre XR, que Telefónica podrà provar i comercialitzar amb els clients de consum i empresarials.

XR aportarà una nova dimensió al món digital i real, permetent a les persones comunicar-se, fer negocis, socialitzar i entretenir-se de noves maneres. Ens estem preparant per a aquest futur, construint la infraestructura, millorant els equips, evolucionant els nostres serveis i establint les associacions que ens permetran oferir nous dispositius i serveis innovadors als clients. Qualcomm Technologies ha tingut un paper fonamental en cada etapa del desenvolupament de la nostra indústria i la nostra col·laboració amb Snapdragon Spaces ajudarà a impulsar el creixement de l'ecosistema emergent d'XR i a fer realitat la propera evolució d'Internet, el metavers", afirma Daniel Hernández, VP Devices & Consumer IoT de Telefónica.

"XR redefinirà la nostra manera de viure, treballar i socialitzar. En un moment crucial en el desenvolupament i desplegament de la tecnologia, estem entusiasmats d'associar-nos amb Telefónica per fer créixer les comunitats actives que desenvolupen els ecosistemes del futur a través de Snapdragon Spaces, que creiem que desbloquejarà el poder d'XR i el portarà al nivell següent”, assegura Dino Flore, Vicepresident de Tecnologia de Qualcomm Europe.

Noticias relacionadas

contador