ep fachada de la sede de la multinacional espanola telefonica situada en la ronda de la comunicacion
Ricardo Rubio - Europa Press

Telefónica passa un mal moment. La multinacional es deixa aquest dilluns un 2,19% al selectiu espanyol i estén la seva correcció marcant nous mínims anuals. Des del començament de juliol, el valor ha perdut tant el suport dels 4,40 euros com la mitjana de 200 sessions, mitjana que es trobava, aproximadament, als 4,20 euros.

  • 4,11€
  • 0,39%

"La teleoperadora no ha trobat cap punt de suport i s'ha precipitat al nivell dels 3,60 euros, mínims del començament d'any", indica César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía.

El primer nivell de resistència de Telefónica és als 4 euros, per la qual cosa la millora de les seves perspectives tècniques tant a mitjà com a llarg termini podrien començar a veure's si aconseguís superar aquest preu.

El segon semestre de l'any, la cotització de l'espanyola a l'índex Stoxx Europe 600 Telecoms tampoc no ha tingut un bon paper i ha ocupat el lloc 19 de 22. No obstant, el conjunt del sector de les telecomunicacions ha tingut un rendiment inferior per la creixent por que no sigui tan immune a les pressions macro com s'esperava.

Noticias relacionadas

contador