ep prosegur 20171219163303
PROSEGUR
3,94€
  • 0,02€
  • 0,56%

Prosegur i Telefónica han arribat a un acord mitjançant el qual Telefónica adquireix una participació del 50% en el negoci d'alarmes de Prosegur a Espanya.

L'operació, que s'ha de sotmetre a l'aprovació per part de les autoritats corresponents, suposa una valoració pel 50% del negoci d'alarmes de Prosegur a Espanya de 300 milions d'euros, subjecte als ajustos estàndards en aquest tipus de transaccions sobre deute, capital circulant i clients existents en el moment del tancament de l'operació.

El preu podria pagar-se, en tot o en part, en accions pròpies en autocartera, cosa que faria que Prosegur passés a ser accionista de Telefónica

A opció de Telefónica, el preu podria pagar-se, en tot o en part, en accions pròpies en autocartera, cosa que faria que Prosegur passés a ser accionista de Telefónica.

Amb aquesta aliança, ambdues entitats volen accelerar el desenvolupament del negoci d'alarmes a Espanya i evolucionar l'oferta de serveis de seguretat residencial i per a negocis mitjançant la generació de solucions innovadores per al client i l'aportació de les capacitats complementàries de les dues companyies.

EL POTENCIAL D'ESPANYA

Telefónica destaca que, durant els últims anys, el mercat espanyol d'alarmes ha experimentat importants taxes de creixement. "S'espera que aquesta tendència s'incrementi durant els propers anys a causa del paper fonamental que jugarà la seguretat a la llar connectat", ha indicat l'operadora.

Telefónica ha assenyalat que aporta, a més d'una marca de prestigi com a líder tecnològic en el mercat de gran consum, una capacitat d'innovació permanent enfocada al desenvolupament de noves aplicacions, així com capacitats i recursos per ampliar l'oferta de seguretat a la llar. L'aliança també s'apalancará en l'alta capacitat de distribució, recursos i capil·laritat comercial del grup de telecomunicacions per accelerar el desenvolupament d'aquest mercat.

Noticias relacionadas

contador