9,31€
  • -0,23€
  • -2,41%

Técnicas Reunidas pateix aquest dijous en borsa, amb les seves accions caient més d'un 4%. JP Morgan ha retallat el preu objectiu fins als 29,2 euros en comparació amb els 29,5 euros anteriors. A més, li atorga una recomanació de sobreponderar. La companyia va abandonar l'IBEX 35 durant l'última revisió del selectiu.

El preu objectiu d'ara suposa que JP Morgan atorga a Técnicas Reunidas un potencial gairebé del 40%. Amb el descens d'aquest dijous, els seus títols cotitzen a la zona dels 20,86 euros. "Massa tard per vendre, massa d'hora per comprar", afirmen.

Técnicas Reunidas cotitzava divendres 21 de juny per última vegada a l'IBEX 35 de la borsa espanyola. Des de llavors, cotitza a l'IBEX Medium Cap. Durant els seus onze anys en el selectiu s'ha reduït a la meitat la seva capitalització.

Segons els últims resultats presentats per la companyia, a la primera meitat de l'any Técnicas Reunidas va disparar un 97% el seu benefici net, fins als 13,6 milions d'euros, en comparació amb els 6,9 milions d'euros comptabilitzats durant el primer semestre de l'any anterior.

contador