tecnicas reunidas bolsa portada

Técnicas Reunidas (-4,7%) és un dels pitjors valors de l'IBEX 35 aquest dimecres. La companyia es ressent al parquet de la retallada en preu objectiu i recomanació dut a terme per Barclays.

  • 9,23€
  • 1,82%

L'entitat britànica ha rebaixat la recomanació de Tècniques de 'sobreponderar' a 'igual ponderació', a més del seu preu objectiu, des dels 38 euros per acció als 36 euros.

La companyia britànica treu la tisora ​​i castiga la constructora de plantes energètiques

Barclays assevera que "el tercer trimestre del 2018 serà més del mateix" i "els projectes que està rebent no són massa grans com per creure que la seva recuperació és imminent". Per tant, el banc "redueix els marges del grup fins al 3,3%" i afirma que "per a molts inversors, la companyia està posant a prova la seva paciència".

Per tant, "tot i atorgar-li un potencial alcista del 30%, creiem que segueix sent un títol complicat fins que arribin temps millors".

El passat 19 de setembre, Kepler ja va assenyalar que Técnicas Reunidas (que es va deixar més d'un 4% aquella sessió) estava lluny de recuperar-se i no aconseguiria construir un entorn normalitzat fins a l'exercici 2021.

La companyia d'anàlisi canadenc va afirmar que, a curt termini, els ingressos del grup per les seves comandes serien més baixos, la qual cosa suposaria una reducció de la seva anterior estimació (dels 2.800 milions d'euros inicials als 1.600 milions). Una setmana abans, la companyia va ser notícia després que T.Rowe Price, un gran fons nord-americà, es comprés un 3% del capital del constructor de plantes energètiques.

Noticias relacionadas

contador