tecnicas reunidas bolsa portada

ADNOC LNG ha adjudicat a Técnicas Reunidas un contracte per al disseny, subministrament i construcció d'una planta de tractament de gas a Das Island, als Emirats Àrabs Units, per un import aproximat de 860 milions de dòlars i una durada de 54 mesos i inclou l'opció d'ampliar l'abast per 150 milions de dòlars més, segons ha informat la companyia en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,23€
  • 1,82%

El contracte ha estat adjudicat sota la modalitat clau en mà al consorci format per Técnicas Reunidas i Target Engineering and Construction, subsidiària d’Arabtec Holding (UEA). Técnicas Reunidas és el líder del consorci amb una participació del 50%.

Técnicas Reunidas és el líder del consorci amb una participació del 50%

L'acord inclou l'enginyeria, subministrament d'equips i materials, construcció, instal·lació, proves i posada en marxa d'unitats de compressió, d'assecat i tractament de gas, així com generació d'energia i altres serveis auxiliars. Es tracta, a més, del segon projecte de Técnicas Reunidas en una illa del golf Pèrsic.

Aquest nou encàrrec, el sisè d'aquesta naturalesa als Emirats, mostra la vocació de continuïtat de les nostres activitats al sector offshore i el compromís del grup a participar en desenvolupaments energètics als Emirats Àrabs Units, segons explica Técnicas Reunidas.

Per la seva banda, ADNOC LNG es tracta d'una empresa participada per ADNOC (70%), Mitsui & Co (15%), BP (10%) i Total (5%).

Noticias relacionadas

contador