• Aquests analistes treuen Técnicas Reunidas i Aena de la seva cartera model de l'IBEX i Técnicas Reunidas de la seva cartera Small & Mid Caps
cbarcelormittal

CAF, Ezentis, els valors del sector de l'acer (ArcelorMittal i Acerinox) i Técnicas Reunidas són els títols que cal seguir en aquest mes de juliol que acaba d'arrencar, segons els analistes d'Ahorro Corporación. Tots ells, segons l'opinió d'aquests experts, viuran fites al llarg d'aquestes setmanes que podrien actuar com a catalitzadors -positius o negatius- per la seva cotització.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%
  • 0,19€
  • -0,53%
  • 9,23€
  • 1,82%

En el cas de CAF, i després de no haver-hi novetats al juny, aquests experts preveuen que al llarg d'aquest mes es pugui conèixer si resulta adjudicatari el contracte del tren d'Alta Velocitat a Turquia. Pel que fa a Ezentis, es troba dins del grup de títols petits que s'ha mogut en borsa durant els últims temps i des d‘Ahorro apunten que aquest mes podria comunicar novetats sobre el refinançament del seu deute.

El sector de l'acer els segueix resultant interessant, com al juny, a l'espera que es concretin les mesures 'antidúmping' que està preparant els Estats Units. Finalment, Técnicas Reunidas podria adjudicar-se un contracte "rellevant" a Oman i per aquest motiu aquests analistes creuen que és un títol que cal seguir durant aquestes properes setmanes.

CANVIS A LES CARTERES MODEL

Per al mes de juliol, els experts d'Ahorro Corporación han tret de la seva cartera model de l'IBEX Técnicas Reunidas i Aena. La seva composició després d'aquests canvis queda així: Acerinox, Enagás, Grifols, Repsol i Telefónica. "El potencial de revaloració de la nostra cartera model respecte als preus actuals és del 17,4%", assenyalen aquests analistes al seu informe.

Pel que fa a la cartera de Small & Mid Caps (empreses de petita i mitjana capitalització), per a aquest mes s'hi han incorporat Europac i Nathurhouse mentre que han tret Técnicas Reunidas. La seva cartera model per al mes de juliol queda amb els següents valors: Acerinox, CAF, CIE Automotive, Enagás, Europac, Euskaltel, Ezentis, Miquel i Costes, Naturhouse, NH Hotels, Parcs Reunits, Talgo i Tubos Reunidos. El potencial d'aquesta cartera des dels preus actuals, segons apunten des d’Ahorro Corporación, és del 17,3%.

Noticias relacionadas

contador