• Els analistes de l'entitat britànica insisteixen en la seva recomanació de sobreponderar

Els analistes de Barclays mantenen la seva aposta per Técnicas Reunidas tot i el baix preu del petroli i conserven el seu preu objectiu de 47 euros per acció. Una valoració que atorga a les seves accions un potencial alcista del 37%, pel que fa als 34,4 euros per acció en què cotitza la companyia d'enginyeria. Al seu informe també mantenen la seva recomanació de "sobreponderar" el valor i una visió "positiva" de la indústria.

  • 8,91€
  • -3,99%

"La companyia té poca exposició operacional al preu del petroli i les seves activitats de downstream i gas segueixen donant bons resultats", indiquen els analistes després de diverses trobades amb l'executiva de la companyia. A més, al seu informe registren que "amb les pròximes licitacions de refineria pròximes a l'adjudicació, així com els guanys recents i el treball pendent de conversió, veiem un impuls potencial a curt termini de fins a 4.000 milions de dòlars per a la companyia".

Des de Barclays destaquen l'activitat ecològica de Técnicas. "És un actor clau en la reducció d'emissions de plantes de refineria i així lliura un combustible més net" apunten al seu informe. Estimen els ingressos de l'entitat en 5.121.000 d'euros el 2017 i 5.343.000 d'euros en 2018. Les previsions d'EBITDA de la companyia se situen en 224 milions d'euros per aquest any i 239 milions per al pròxim exercici.

Noticias relacionadas

contador