talgo280

Talgo es desploma un 3% aquest divendres al Mercat Continu. La companyia reacciona així al mercat a la presentació dels seus resultats trimestrals, en què ha reduït el seu benefici un 73,4% fins als 4,2 milions d'euros. Així ho ha comunicat el propi grup a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,40€
  • 0,46%

El benefici net ajustat de Talgo es va situar als 8 milions d'euros, un 56,2% menys que durant el mateix període de l'any anterior. La companyia ferroviària ho atribueix als majors despeses financeres per una major disposició d'avals relacionats amb els projectes de fabricació actuals.

El grup es va apuntar, a més, uns ingressos nets de 85.200.000 d'euros, un 29,6% menys

El grup es va apuntar, a més, uns ingressos nets de 85.200.000 d'euros, un 29,6% menys. Per la seva banda, l'EBITDA de la companyia es va reduir a la meitat, fins als 13,5 milions d'euros. Uns ingressos "en línia" amb els trimestres anteriors, segons Talgo, que, a més, s'espera que s'incrementin al llarg de l'any.

Així mateix, la companyia recorda que els seus principals projectes (Meca-Medina i Espanya MAV) s'estan executant amb èxit. Unes operacions a les quals es van sumar durant els primers mesos de 2018 la conversió de 156 vehicles referents al tren hotel de Talgo a trens de "molt alta velocitat". A més, reconeix que "està treballant en diverses oportunitats, l'adjudicació de les quals s'espera per al període 2018-2019".

Noticias relacionadas

contador