jack-dorsey
Francois Durand/Getty

Square passa a anomenar-se Block, ja que se centra en tecnologies com el de la cadena de blocs i s'expandeix més enllà del seu negoci original de lectors de targetes de crèdit.

El gegant dels pagaments de l'empresari nord-americà Jack Dorsey, un dels cofundadors de Twitter, va anunciar en un comunicat que el nou nom, efectiu des del 10 de desembre, "reconeix el creixement de la companyia" i "crea espai per a un creixement més gran." Block seguirà cotitzant sota el ticker SQ a la Borsa de Nova York.

"Vam contruir la marca Square per al nostre negoci de Venedors, que és a què pertany," va dir Dorsey, cofundador i CEO, en un comunicat. "Block és un nou nom, però el nostre propòsit d'apoderament econòmic continua sent el mateix. Tant se val com creixem o canviem, seguirem construint eines per ajudar a augmentar l'accés a l'economia."

Dorsey va cofundar Square el 2009, centrant-se en els pagaments en persona i el seu lector de targetes, que permetia acceptar pagaments amb targeta de crèdit en un smartphone. Des de llavors, Square, amb seu a San Francisco, ha afegit una aplicació de banca digital entre parells i préstecs a petites empreses, ha rebut una carta bancària i ha començat a oferir operacions amb criptomonedes i accions. L'empresa ha adquirit el proveïdor de 'compra-ara-paga-després' Afterpay i el servei de transmissió de música de Jay-Z, Tidal. També està apostant pel bitcoin amb un negoci centrat en les criptomonedes anomenat TBD.

Noticias relacionadas

contador