altair soltec 1 20230117130617

Soltec ha nomenat Mariano Berges de l'Estal director d'operacions de la companyia (COO). Berges de l'Estal "és un reconegut executiu i pioner a la indústria solar a Espanya, que aporta una profunda experiència al sector energètic, sòlida formació financera i d'operacions a nivell global, així com una valuosa experiència en gestió executiva", segons ha explicat la companyia en un comunicat.

  • 2,62€
  • -2,24%

"El nomenament de Mariano Berges de l'Estal contribueix a l'enfortiment de l'estructura operativa i de gestió de la companyia per incrementar l'eficiència operativa i afrontar els reptes de creixement que la companyia es planteja", ha afegit Soltec.

"La trajectòria de Mariano Berges al sector de les energies renovables és notable, no només per la seva extensa experiència de més de dues dècades sinó també pel seu paper clau en el desenvolupament de projectes de gran envergadura a nivell global, sumant més de 20 GW en projectes solars, eòlics i d'emmagatzematge amb bateries, la seva formació com a Enginyer Industrial, complementada amb un Màster en Energies Renovables i un Programa d'Alta Direcció d'Empreses (AMP) per IESE, li confereix una sòlida base tècnica i de lideratge, àmpliament desenvolupada a diferents empreses i països", ha destacat la companyia.

"Enfronto aquesta nova oportunitat a Soltec amb gran entusiasme i compromís. Estic plenament dedicat a aplicar la meva experiència i coneixements en energies renovables per impulsar el creixement de la companyia i l'eficiència dins de l'empresa. Estic fortament compromès amb la sostenibilitat i l'excel·lència operativa", ha explicat Berges.

Segons Raúl Morales, CEO de Soltec, “és un honor per a mi donar la benvinguda a Mariano Berges, un professional amb una trajectòria sòlida i reconeguda a la indústria solar i que sens dubte contribueix a l'enfortiment de les nostres operacions i la consolidació de la companyia com líder a nivell global a la indústria fotovoltaica”.

Noticias relacionadas

contador