ep archivo   seguidores solares de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec ha anunciat aquest dimecres que ha completat la venda del 100% de la cartera de projectes a Dinamarca, en una fase inicial de desenvolupament, amb una capacitat instal·lada de 850 MW, a Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), a través del seu fons Energy Transition Fund I.

  • 2,69€
  • 4,26%

L'objectiu de CIP és desenvolupar, construir i operar aquests actius de generació solar fotovoltaica per subministrar part de l'electricitat renovable requerida per als projectes Power-to-X d'ETF I al país (per exemple, Fjord eSAF i Høst green ammonia/hydrogen), segons ha explicat Soltec.

Es tracta d'una cartera els projectes de la qual estan distribuïts per tota Dinamarca, amb la major part dels actius situats a la regió de Jutlàndia.

Raúl Morales, CEO de Soltec, s'ha mostrat "molt satisfet amb aquest primer acord aconseguit amb CIP, una companyia de reconegut prestigi i àmplia experiència a nivell mundial. Hem tingut l'oportunitat de proporcionar projectes d'alta qualitat en desenvolupament a Dinamarca per contribuir al seu creixement. Sense cap dubte, aquest acord representa una gran mostra de confiança en Soltec, i volem subratllar que comptaran amb el nostre suport integral a nivell industrial durant el desenvolupament d'aquests projectes”.

Felix Pahl, soci de CIP, ha comentat per part seva que "la cartera de Soltec es presenta com una oportunitat summament atractiva per CI ETF I, permetent-nos adquirir actius de generació d'energia en desenvolupament i fer realitat els nostres projectes Power-to-X en desenvolupament al país. Estem convençuts que CIP podrà accelerar el desenvolupament d'aquests actius en comprometre's a col·laborar estretament amb els actors locals per implementar projectes d'energia renovable a Dinamarca (...) La cartera de Soltec constitueix un dels passos clau de CI ETF I per impulsar el creixement local i la generació de valor per als nostres inversors”.

Noticias relacionadas

contador