soltec blue ridge power eeuu
Soltec

Soltec subministrarà 164 MW del seu seguidor SF7 per a un projecte de la companyia Blue Ridge Power. La planta fotovoltaica estarà ubicada a l'estat de Virgínia, als Estats Units.

  • 2,72€
  • 0,93%

La instal·lació d'aquesta planta solar contribuirà a evitar l'emissió de prop de 294.000 tones de CO2 a l'atmosfera. Així mateix, l'energia generada a la planta solar correspon a la necessària per alimentar més de 17.000 llars.

"És un plaer per a nosaltres seguir contribuint a la descarbonització de l'economia nord-americana de la mà de Blue Ridge Power. Sempre és un honor que players tan importants al món de les renovables segueixin confiant en nosaltres i en el nostre producte. El nostre compromís amb Estats Units és innegable i seguirem treballant per ser un actor clau en la transició energètica al país i a nivell mundial”, ha declarat Raúl Morales, CEO de Soltec.

El projecte estarà equipat amb el seguidor per excel·lència de Soltec, el SF7. Aquest seguidor té una configuració 2 en vertical. El seu disseny permet reduir el temps de construcció gràcies a la facilitat de muntatge i al reduït nombre de peces. Això repercuteix en una rapidesa més gran en la fase de muntatge i en la reducció dels costos estructurals del projecte.

Noticias relacionadas

contador