ep proyecto de renovables de solaria
SOLARIA

Solaria es dispara a borsa aquest dijous (+8%) gràcies a les valoracions d'RBC i Credit Suisse. En el cas de la primera companyia, millora el consell d''infraponderar' a neutral, amb un preu objectiu de 18 euros des de 17 euros. Pel que fa a Credit, inicia cobertura amb sobreponderar i un preu objectiu de 21 euros. Solaria cotitza ara mateix a nivells dels 17 euros.

  • 9,50€
  • -3,60%

Les pujades d'avui són, però, un 'pobre premi de consolació' per a una companyia que es deixa a la borsa l'any gairebé un 30% i que és la pitjor de l'IBEX el 2021 només darrere de Siemens Gamesa (-35% ) i Grifols (-32%).

Tècnicament, Solaria ha trencat aquest dijous la resistència de curt termini que té als 16,86 euros. "Aquestes pujades, però, no milloren el seu aspecte tècnic. Per això hauria de superar els màxims de l'1 de novembre que té als 17,61 euros. Si aconseguís deixar enrere aquests nivells, podríem veure una recuperació que es podria estendre fins als 20 euros", afirma César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

Solaria va publicar els seus resultats dels darrers nou mesos de l'any a mitjans del mes passat. El benefici net va augmentar un 50%, fins als 37,6 milions, mentre que l'EBITDA es va incrementar un 86%, fins als 70 milions. Els analistes van destacar que els comptes havien superat les previsions, però que fallava en el desenvolupament de projectes.

Noticias relacionadas

contador